Uitgebreide analyse en advies op maat. Zo doen we dat bij Cees

Hoe krijg ik een duidelijk overzicht van wat er speelt binnen mijn organisatie? Wat gaat goed en wat kan beter? Met Cees krijg je inzicht en beoordeel je de prestaties van je organisatie op een meer objectieve manier. Tegelijkertijd benut je sterke punten en versterk je de fundamenten van je HR-beleid.

Gratis Cees HR-Scan

De Cees HR-Scan brengt al je interne processen van je HR-organisatie scherp in beeld. Het onthult sterke punten waar je op kunt voortbouwen, en legt gebieden bloot waar ruimte is voor groei en optimalisatie. De Cees HR-Scan is meer dan een instrument. Het is een kompas dat jou leidt in het complexe landschap van Human Resources.

50% besparen dankzij de software van Cees

Met Cees weet je zeker dat je gaat besparen. We begrijpen hoe belangrijk kosten en tijdbesparing is voor elk bedrijf. Daarom ontwikkelden we een strategie die resultaten oplevert zonder in te leveren op kwaliteit. Dankzij onze diepgaande expertise en ervaring leggen we verborgen kosten bloot. En niet onbelangrijk: we optimaliseren HR-processen.

Cees organiseert en implementeert op jouw tempo

Kies je voor een stapsgewijze aanpak of een grootschalige implementatie van alle verbeteringen in één keer? Voor ons maakt het niet uit; bij Cees passen we ons namelijk aan jou aan. We denken mee en begeleiden je bij elk onderdeel in het proces. Verwacht niks minder dan een flexibele aanpak die aansluit bij jouw doelen en tijdslijnen, ongeacht de route die je kiest.

Cees support staat altijd voor je klaar

Ons toegewijde klantenserviceteam staat 24/7 voor je klaar om vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden. Wij staan bekend om onze snelle respons, vriendelijke benadering en effectieve oplossingen.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij gaan graag met je in gesprek voor de beste oplossing.

We zijn trots op onze klanten

“Sinds 2012 verzorgt Cees de gesprekscyclus bij veel van onze werkmaatschappijen”

“Onze gesprekscyclus is een belangrijk onderdeel van de strategische personeelsplanning binnen Vebego. Het team van Cees denkt actief mee in dit proces en verdiepte zich in de verschillende werkmaatschappijen. Hierdoor konden we samen een gesprekcyclus opzetten en inrichten voor zowel onze directe als onze indirecte medewerkers.”

Vebego Cleaning Services
Podium24
Dolmans Landscaping Group
Hago Zorg

Bel: 085 - 123 456 78

Mail: info@ceeshr.com