“Onze HR-uitdagingen omgezet in kansen voor groei en succes”

“Met de flexibele maatwerkoplossing van Cees hebben wij onze HR-processen snel en effectief kunnen uniformiseren binnen onze verschillende bedrijven, in verschillende regio’s. De persoonlijke inrichting biedt ruimte voor herkenbaarheid van onze eigen bedrijfscultuur en bedrijfsspecifieke processen.”

Hedwig van der Spoel – Group HR Manager

Als Dolmans Landscaping Group, een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse groenvoorzieningssector, willen we graag ons verhaal delen over hoe Cees onze HR-uitdagingen oploste. Het heeft ons bedrijf naar nieuwe hoogten gebracht.

Ingewikkelde vraagstukken

Als Group HR Manager stond ik voor tal van complexe HR-uitdagingen die onze groei en efficiëntie belemmerden. Van het beheer van normuren tot het omgaan met SW-medewerkers en van payroll tot het bijhouden van verlof en urenregistratie. We zochten naar oplossingen om deze problemen aan te pakken.

Normuren effectief beheren
Een van onze grootste uitdagingen was het effectief beheren van normuren. Onze medewerkers werken op diverse projecten en locaties, wat het bijhouden van normuren een ingewikkelde taak maakte. Het team van Cees kwam met een innovatief systeem waarmee we normuren eenvoudig kunnen vastleggen, volgen en aanpassen aan de specifieke behoeften van elk project. Dit helpt ons aanzienlijk bij het optimaliseren van onze resourceplanning.

Integratie van SW-medewerkers
Een ander kritiek punt voor ons was de inzet van SW-medewerkers, die een waardevolle aanvulling vormen op ons team en onze bedrijfscultuur. We wilden ervoor zorgen dat we SW-medewerkers effectief konden beheren en ondersteunen. Cees bracht de expertise en ervaring om dit mogelijk te maken. Ze hebben ons geholpen met een optimale inrichting waarbij SW-medewerkers volledig geïntegreerd werden in ons team.

Omgaan met complexe arbeidsvormen en administratieve lasten

Uitzenden, payroll en detacheren waren andere pijnpunten in onze HR-processen. De complexiteit van deze arbeidsvormen zorgde voor aanzienlijke administratieve lasten en nalevingszorgen. Cees nam de verantwoordelijkheid voor deze processen op zich. Daarnaast zorgde men dat alles soepel verliep, met strikte inachtneming van alle wettelijke voorschriften en CAO-richtlijnen.

Tijd besparen met verlof- en urenregistratiesysteem

Het beheren van verlof- en urenregistratie was eveneens een uitdaging, vooral gezien onze omvang en diversiteit aan medewerkers. Het team Cees introduceerde een geautomatiseerd systeem dat de nauwkeurigheid en efficiëntie aanzienlijk verbeterde, waardoor we kostbare tijd bespaarden.

Naadloze integratie

Een van de meest indrukwekkende aspecten van onze samenwerking met Cees was hun vermogen om systemen te integreren. Ze koppelden onze salarisadministratie, ERP-systemen en communicatie-app naadloos, waardoor we realtime gegevens konden delen en analyseren. Dit heeft onze interne communicatie en efficiëntie enorm verbeterd.

Voldoen aan wet- en regelgeving

Bovendien helpt Cees ons om te voldoen aan de complexe cao’s. Ook kunnen we nu onderscheid maken tussen directe en indirecte arbeidsvoorwaarden, waardoor we eerlijke en consistente arbeidsvoorwaarden kunnen bieden aan al onze medewerkers.

Een fijne partner
Dankzij Cees hebben we onze HR-uitdagingen omgezet in kansen voor groei en succes. Hun toewijding, expertise en naadloze oplossingen hebben Dolmans getransformeerd. We zijn dankbaar voor hun partnerschap en bevelen Cees ten zeerste aan. Zeker bij elke organisatie in de groenvoorzieningssector die op zoek is naar oplossingen voor complexe HR-vraagstukken, is Cees de partij die je zoekt. Samen hebben we de toekomst van Dolmans Landscaping Group verbeterd en vereenvoudigd.

Bel: 085 - 123 456 78

Mail: info@ceeshr.com