Integreer eenvoudig met bestaande applicaties en softwarepakketten

Bij Cees bieden we uitgebreide mogelijkheden voor het integreren met bestaande applicaties en softwarepakketten. Zo kan je zowel data versturen als ontvangen via een snel, veilig en betrouwbaar proces.

Koppel eenvoudig je bestaande applicaties en softwarepakketten met Cees.

Onze koppelingen zijn geschikt voor veel verschillende systemen, waaronder salaris-, verzuim- en planningsystemen. Ook koppelen wij met bekende bronsystemen zoals SAP en Exact Online, om het principe van ‘one data’ te waarborgen. Dit betekent dat alle relevante gegevens op een centrale plaats worden opgeslagen en gesynchroniseerd, wat de kans op fouten verkleint.

Verhoog je efficiëntie

Eén keer data invoeren

Ervaar meer gebruiksgemak

Onze bestaande koppelingen

SD Worx

Voor een van onze klanten hebben wij een userinterface en een bi-directionele koppeling gerealiseerd met het salarispakket van SD Worx.

HR-collega’s voeren de salarisadministratie via Cees in, Cees koppelt met SD Worx en ontvangt de salarisstroken en jaaropgaven terug van SD Worx. Wij maken deze stroken vervolgens in de Cees App voor de medewerkers van onze klant beschikbaar.

4PS Construct

Voor een andere klant hebben wij een tweewegsynchronisatie gerealiseerd met het ERP – systeem van 4PS.

Cees leest de goedgekeurde uren in van 4PS ten behoeve van de opbouw normuren en het reconciliëren van verlofsaldi. 4PS ontvangt nieuwe en gemuteerde medewerkers alsmede goedgekeurde verlofaanvragen vanuit Cees.

Bundeling

Via een REST API haalt Bundeling dagelijks gegevens van nieuwe medewerkers en mutaties op bij Cees. Hierdoor zijn altijd de medewerker-gegevens up-to-date en hoeven in Bundeling geen handmatige mutaties meer plaats te vinden.

Generieke API

Door middel van onze generieke REST API kan Cees al onze gegevens in de door het te koppelen systeem gewenste vorm aanbieden. Daarnaast kan Cees automatisch en snel in een veelvoud van vormen gegevensbestanden inlezen als aanleveren waardoor koppelingen snel en efficiënt te realiseren zijn.

Salaris documenten

Voor een verschillend aantal salarissystemen worden maandelijks salarisstroken ingelezen en gedistribueerd onder de medewerkers. Deze stroken zijn vervolgens overal en direct beschikbaar in de Cees App voor de medewerkers van onze klanten waardoor er geen los salaris-portal met bijbehorende login meer nodig is.

Boekhouden

Voor onder andere Twinfield wordt maandelijks een export van alle goedgekeurde en verwerkte declaraties gemaakt vanuit Cees. Hierdoor worden fouten bij het overnemen van de financiële gegevens voorkomen.

Meer laden…

Informatie aanvragen over koppelingen

Wil je meer informatie over een koppeling of wil je weten of Cees ook koppelt met een specifieke applicatie? Neem contact met ons op. We zijn er voor je.

Lees de ervaring over onze koppelingen

“Onze HR-uitdagingen omgezet in kansen voor groei en succes”

“Met de flexibele maatwerkoplossing van Cees hebben wij onze HR-processen snel en effectief kunnen uniformiseren binnen onze verschillende bedrijven, in verschillende regio’s. De persoonlijke inrichting biedt ruimte voor herkenbaarheid van onze eigen bedrijfscultuur en bedrijfsspecifieke processen.”

Hedwig van der Spoel – Group HR Manager

Bel: 085 - 123 456 78

Mail: info@ceeshr.com