Hoi, wij zijn Cees

Wij denken met je mee om jouw
HR-processen naar nieuwe hoogten te tillen.

Ontworpen door en voor HR-professionals

Bij Cees hebben we diepgaande kennis van HR-processen en -systemen. We weten hoe complex het HR-domein eruit kan zien. Daarom bieden we op maat gemaakt advies en hebben we de beste software en koppelingen die naadloos aansluiten op jouw unieke behoeften. Onze geïntegreerde aanpak is de basis voor jouw groei en succes.

Daarom kies

je voor Cees

Persoonlijk contact

Vriendelijk in gebruik

Snelle implementatie

Kostenbesparend

Meer dan
+10.000 gebruikers

Ruim
15 jaar ervaring

Keuze uit
+20 modules

HR-omgevingen hoeven niet frustrerend te zijn

Bij Cees maken we het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. We krijgen kippenvel van bedrijven die enkel advies of software aanbieden. In onze optiek moet dat bij dezelfde partij kunnen. Een HR-specialist die weet waar de knelpunten zitten en tegelijkertijd een oplossing ervoor biedt. En dat vind je bij Cees. Wij begeleiden je met het optimaliseren van je HR-processen, verbeteren het talentbeheer en bieden hulp met het nemen van strategische beslissingen.

Geoptimaliseerde HR-processen: daar doen we het voor

Het is ons doel om de HR-wereld te transformeren. Dat willen we doen door een naadloze integratie te bieden van technologie, strategisch advies en uitgebreide koppelingen met diverse ondersteunde softwarepakketten. Samen met onze partners zijn we er om organisaties te helpen excelleren in het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. Waar wij écht warm van worden? Het bouwen van duurzame en wendbare HR-ecosystemen die zorgen voor groei en succes van onze klanten.

Vebego Cleaning Services
Podium24
Dolmans Landscaping Group
Hago Zorg

Kennis maken?

Benieuwd hoe we jouw HR-processen kunnen optimaliseren? Neem contact met ons op. We zijn er voor je.

Cees gaat graag met je in gesprek

Bel: 085 - 123 456 78

Mail: info@ceeshr.com

Bedankt!

We hebben je gegevens ontvangen. We nemen binnenkort contact met je op voor het plannen van een (online) kennismakingsgesprek.